Οι συμβατικές μπαταρίες μολύβδου-οξέος εξακολουθούν να είναι μια λογική επιλογή στα περισσότερα ηλεκτρικά σκάφη τύπου κυβισμού. Αν και είναι βαριά και ογκώδη, πολλά σκάφη εκτοπίσματος έχουν άφθονο χώρο κάτω από τις σανίδες δαπέδου και κάτω από τα καθίσματα για την αποθήκευση μπαταριών. Προτιμούμε μπαταρίες μολύβδου-οξέος τύπου AGM (Absorbed Glass Matt). Δεν χρειάζονται συντήρηση, δεν αερίζουν κατά τη φόρτιση και μπορούν να τοποθετηθούν στο πλάι, δίνοντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία στη διάταξη εγκατάστασης. Λάβετε επίσης υπόψη ότι πολλά σκάφη εκτόπισης, όπως τα ιστιοπλοϊκά χρειάζονται έρμα κάτω από την ίσαλο γραμμή. Συχνά το υπάρχον έρμα μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί από μπαταρίες, επομένως εξυπηρετούν έναν επιπλέον σκοπό, αντί να είναι απλώς «νεκρό» βάρος.

Το κύριο πλεονέκτημα της μπαταρίας μολύβδου-οξέος είναι η τιμή τους που είναι σχετικά φθηνή. Τα μειονεκτήματα είναι ότι είναι μεγαλύτερες, βαρύτερες και δεν μπορούν να φορτιστούν ή να αποφορτιστούν τόσο βαθιά και γρήγορα όσο οι μπαταρίες λιθίου.

Για σκάφη τύπου κυβισμού που απαιτούν χρόνο λειτουργίας λίγων ωρών, ταξιδεύουν με 4 έως 7 κόμβους και όταν ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος, συνήθως προτείνουμε μπαταρίες μολύβδου οξέος

Sunlight OPzV

Οι μπαταρίες OPzV της SUNLIGHT διακρίνονται για τις ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης, τη μεγάλη ωφέλιμη διάρκεια ζωής και την εξαιρετικά αξιόπιστη απόδοση ακόμα και σε σκληρές συνθήκες χρήσης.

Διαβάστε περισσότερα

Λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά σήμερα

Για να λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά για ένα πλήρες σύστημα αποθήκευσης ενέργειας για την εφαρμογή σας, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μας και αποστείλτε το στην εταιρεία μας μαζί με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Συμπήρώστε το ερωτηματολόγιο μας