Τα συστήματα κίνησης Bellmarine κατασκευάζονται στην Ολλανδία. Έμφαση δίνεται στα συστήματα υψηλής δύναμης εσωτερικού τύπου για επαγγελματικά σκάφη ή σκάφη αναψυχής, καθώς και σε σκάφη και εξωλέμβιες μηχανές για ιδιωτική χρήση. Με πάνω από 2.500 επιτυχείς εγκαταστάσεις στα θαλάσσια ύδατα παγκοσμίως, είναι ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης των ενσωματωμένων ηλεκτρικών συστημάτων πρόωσης.

Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 6 τόνους

Drivemaster Ecoline

Με εύρος από 2 έως 6kW, αυτός ο αερόψυκτος ηλεκτρικός κινητήρας εσωτερικού τύπου είναι ισχυρός και διαθέτει ενσωματωμένο ωστικό έδρανο. Ο EcoLine είναι ένας κλειστός κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο νερό και ιδανικός για μικρά έως μεσαία σκάφη μετατόπισης.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 25 τόνους

Drivemaster Ultimate

Με εύρος ισχύος από 2 έως 50kW, αυτή η σειρά υγρόψυκτων κινητήρων εσωτερικού τύπου, είναι μια πολύ ισχυρή γκάμα μοτέρ και διαθέτουν ενσωματωμένο ωστικό ρουλεμάν (μέχρι το μοντέλο των 15kW) και ενσωματωμένο μετατροπέα 12V. Το Ultimate είναι ένας κλειστός κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο νερό και ιδανικός για σκάφη μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 50 τόνους

Drivemaster Modular

Με γκάμα από 40 έως 70kW, αυτό το υδρόψυκτο ηλεκτρικό μοτέρ εσωτερικού τύπου, είναι εξαιρετικά ισχυρό και εξαιρετικά αξιόπιστο. Το Modular είναι ένας κλειστός κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο νερό και ιδανικός για μεγάλα και βαριά σκάφη.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 30 τόνους

Torquemaster Pro

Το μοτέρ TorqueMaster είναι το βαρύ πυροβολικό της σειράς Bellmarine. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προωθήσει βαριά σκάφη εκτροπής, όπως πχ φορτηγίδες. Με μια τεράστια ροπή 382Nm σε μόλις 800 σ.α.λ. χάρη στον ενσωματωμένο μειωτήρα, είναι ο ισχυρότερος κινητήρας της σειράς.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 6 τόνους

Sailmaster Ecoline

Με το εύρος να κυμαίνεται από 2,5 έως 6kW και αυτό το αερόψυκτο ηλεκτρικό μοτέρ της γκάμας SailDrive είναι ισχυρό και έρχεται με το πόδι κίνησης Yanmar και τον προσαρμοσμένο κόμβο. Το EcoLine είναι ένας κλειστός κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο θαλασσινό νερό και ιδανικός για μικρά έως μεσαία σκάφη μετατόπισης.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 20 τόνους

Sailmaster Υδρόψυκτο

Από 5 έως 20kW, αυτό το υδρόψυκτο ηλεκτρικό μοτέρ της γκάμας saildrive είναι πολύ ισχυρό και έρχεται με το πόδι κίνησης Yanmar, προσαρμοσμένο διανομέα και ενσωματωμένο μετατροπέα 12V. Το Ultimate είναι ένας κλειστός κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο θαλασσινό νερό και ιδανικό για σκάφη μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 20 τόνους

Outboard Μaster Pro

Με ισχύ από 10 έως 20kW, αυτό το υγρόψυκτο ηλεκτρικό μοτέρ είναι πολύ ισχυρό και έρχεται με το πόδι κίνησης της Yanmar, προσαρμοσμένο διανομέα και ενσωματωμένο μετατροπέα 12V. Το Outboard Master είναι ένας κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο νερό και ιδανικός για σκάφη μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους.

Διαβάστε περισσότερα
Medium & Heavy Duty

Modular Master Liquid Cooled

Ranging from 30 to 50kW this liquid-cooled electric inboard range is extremely powerful and extremely reliable. The Modular Master Liquid Cooled with SPD11 Split Power Drive is an enclosed motor that is water resistant and  ideally suited for large, heavy displacement boats.

Read more
Σκάφη μεγάλου εκτοπίσματος

SternMaster

Με εύρος από 20 έως 97kW, αυτό το αερόψυκτο ή  υδρόψυκτο/λαδιού σύστημα ηλεκτρικής κίνησης, είναι πολύ ισχυρό και διαθέτει Mercury stern drive, προσαρμοσμένο διανομέα και ενσωματωμένο μετατροπέα DC-DC. Ο SternMaster είναι ένας εσωτερικού τύπου κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο νερό και ιδανικός για μεγάλα σκάφη εκτοπίσματος.

Διαβάστε περισσότερα

Λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά σήμερα

Για να λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά για ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρικής ή υβριδικής πρόωσης για το σκάφος ή το πλοίο σας, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μας και αποστείλτε το στην εταιρεία μας μαζί με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Συμπήρώστε το ερωτηματολόγιο μας