Ένας μετατροπέας είναι ένα ηλεκτρικό κύκλωμα που δέχεται μια είσοδο DC και παράγει μια έξοδο συνεχούς ρεύματος διαφορετικής τάσης, που συνήθως επιτυγχάνεται με ενέργεια μεταγωγής υψηλής συχνότητας που χρησιμοποιεί επαγωγικά και χωρητικά στοιχεία φίλτρου.

Ένας μετατροπέας ισχύος είναι ένα ηλεκτρικό κύκλωμα που αλλάζει την ηλεκτρική ενέργεια από μια μορφή στην επιθυμητή μορφή, βελτιστοποιημένη για το συγκεκριμένο φορτίο. Ένας μετατροπέας μπορεί να κάνει μία ή περισσότερες λειτουργίες και να δίνει μια έξοδο που διαφέρει από την είσοδο. Χρησιμοποιείται για να αυξήσει ή να μειώσει το μέγεθος της τάσης εισόδου, να αντιστρέψει την πολικότητα ή να παράγει πολλές τάσεις εξόδου της ίδιας πολικότητας με την είσοδο, διαφορετικής πολικότητας ή μικτών πολικότητας όπως στη μονάδα τροφοδοσίας του υπολογιστή.

Οι μετατροπείς DC σε DC χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως τροφοδοτικά υπολογιστών, μετατροπή και ρύθμιση ισχύος σε επίπεδο πλακέτας, κυκλώματα ελέγχου κινητήρα συνεχούς ρεύματος και πολλά άλλα..

DVCH1503-400-12

Μετατροπέας DC/DC για υβριδικά και ηλεκτρικά σκάφη & οχήματα . Για τα υβριδικά και ηλεκτρικά σκάφη, τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα όπως η αποθήκευση ενέργειας υψηλής τάσης, οι ηλεκτροκινητήρες κ.λπ. έχουν σημαντικό ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα

DVCH1503-400-24

Μετατροπέας DC/DC για υβριδικά και ηλεκτρικά σκάφη & οχήματα. Για τα υβριδικά και ηλεκτρικά σκάφη, τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα όπως η αποθήκευση ενέργειας υψηλής τάσης, οι ηλεκτροκινητήρες κ.λπ. έχουν σημαντικό ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα

Λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά σήμερα

Για να λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά για ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρικής ή υβριδικής πρόωσης για το σκάφος ή το πλοίο σας, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μας και αποστείλτε το στην εταιρεία μας μαζί με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Συμπήρώστε το ερωτηματολόγιο μας