Τα συστήματα κίνησης Bellmarine κατασκευάζονται στην Ολλανδία. Έμφαση δίνεται στα συστήματα υψηλής δύναμης εσωτερικού τύπου για επαγγελματικά σκάφη ή σκάφη αναψυχής, καθώς και σε σκάφη και εξωλέμβιες μηχανές για ιδιωτική χρήση. Με πάνω από 2.500 επιτυχείς εγκαταστάσεις στα θαλάσσια ύδατα παγκοσμίως, είναι ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος ηγέτης των ενσωματωμένων ηλεκτρικών συστημάτων πρόωσης.

Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 5 τόνους

Drivemaster Classic

Το εύρος ισχύος από 2,5 έως 5kW είναι το πιο συμπαγές, ελαφρύ ηλεκτρικό εσωτερικό μοτέρ σκάφους της σειράς, ιδανικό για μικρά έως μεσαία σκάφη, όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Πρόκειται για κινητήρα ανοιχτού τύπου που πρέπει να εγκατασταθεί σε ξηρό μέρος.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 2 τόνους

Drivemaster Cute

Η μικρότερη ηλεκτρική εσωτερική μηχανή σκαφών στη γκάμα είναι εξαιρετικά ελαφριά και συμπαγής. Σε 24V/1.2ΚW και με την ενσωματωμένη υγρή ψύξη κλειστού κυκλώματος, είναι η τέλεια λύση για τις μικρές βάρκες με περιορισμένο χώρο.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 6 τόνους

Drivemaster Eco line

Με εύρος από 2 έως 6kW, αυτός ο αερόψυκτος ηλεκτρικός κινητήρας εσωτερικού τύπου είναι ισχυρός και διαθέτει ενσωματωμένο ωστικό έδρανο. Ο EcoLine είναι ένας κλειστός κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο νερό και ιδανικός για μικρά έως μεσαία σκάφη μετατόπισης.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 25 τόνους

Drivemaster Ultimate

Με εύρος ισχύος από 2 έως 50kW, αυτή η σειρά υγρόψυκτων κινητήρων εσωτερικού τύπου, είναι μια πολύ ισχυρή γκάμα μοτέρ και διαθέτουν ενσωματωμένο ωστικό ρουλεμάν (μέχρι το μοντέλο των 15kW) και ενσωματωμένο μετατροπέα 12V. Το Ultimate είναι ένας κλειστός κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο νερό και ιδανικός για σκάφη μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 50 τόνους

Drivemaster Modular

Με γκάμα από 40 έως 70kW, αυτό το υδρόψυκτο ηλεκτρικό μοτέρ εσωτερικού τύπου, είναι εξαιρετικά ισχυρό και εξαιρετικά αξιόπιστο. Το Modular είναι ένας κλειστός κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο νερό και ιδανικός για μεγάλα και βαριά σκάφη.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 30 τόνους

Torquemaster Pro

Το μοτέρ TorqueMaster είναι το βαρύ πυροβολικό της σειράς Bellmarine. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προωθήσει βαριά σκάφη εκτροπής, όπως πχ φορτηγίδες. Με μια τεράστια ροπή 382Nm σε μόλις 800 σ.α.λ. χάρη στον ενσωματωμένο μειωτήρα, είναι ο ισχυρότερος κινητήρας της σειράς.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 6 τόνους

Sailmaster Ecoline

Με το εύρος να κυμαίνεται από 2,5 έως 6kW και αυτό το αερόψυκτο ηλεκτρικό μοτέρ της γκάμας SailDrive είναι ισχυρό και έρχεται με το πόδι κίνησης Yanmar και τον προσαρμοσμένο κόμβο. Το EcoLine είναι ένας κλειστός κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο θαλασσινό νερό και ιδανικός για μικρά έως μεσαία σκάφη μετατόπισης.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 20 τόνους

Sailmaster Ultimate

Από 5 έως 20kW, αυτό το υδρόψυκτο ηλεκτρικό μοτέρ της γκάμας saildrive είναι πολύ ισχυρό και έρχεται με το πόδι κίνησης Yanmar, προσαρμοσμένο διανομέα και ενσωματωμένο μετατροπέα 12V. Το Ultimate είναι ένας κλειστός κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο θαλασσινό νερό και ιδανικό για σκάφη μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους.

Διαβάστε περισσότερα
Για σκάφη εκτοπίσματος μέχρι 20 τόνους

Outboard Μaster Pro

Με ισχύ από 10 έως 20kW, αυτό το υγρόψυκτο ηλεκτρικό μοτέρ είναι πολύ ισχυρό και έρχεται με το πόδι κίνησης της Yanmar, προσαρμοσμένο διανομέα και ενσωματωμένο μετατροπέα 12V. Το Outboard Master είναι ένας κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο νερό και ιδανικός για σκάφη μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους.

Διαβάστε περισσότερα
Σκάφη μεγάλου εκτοπίσματος

SternMaster

Με εύρος από 20 έως 97kW, αυτό το αερόψυκτο ή  υδρόψυκτο/λαδιού σύστημα ηλεκτρικής κίνησης, είναι πολύ ισχυρό και διαθέτει Mercury stern drive, προσαρμοσμένο διανομέα και ενσωματωμένο μετατροπέα DC-DC. Ο SternMaster είναι ένας εσωτερικού τύπου κινητήρας που είναι ανθεκτικός στο νερό και ιδανικός για μεγάλα σκάφη εκτοπίσματος.

Διαβάστε περισσότερα
Σκάφη μεγάλου εκτοπίσματος

ShaftMaster

Με εύρος από 35 έως 130 KW, αυτός ο αερόψυκτος ή υδρόψυκτος/λαδιού ηλεκτρικός κινητήρας, είναι πολύ ισχυρός.

Διαβάστε περισσότερα

Λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά σήμερα

Για να λάβετε μια προσωποποιημένη η προσφορά για ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρικής ή υβριδικής πρόωσης, κατεβάστε το ερωτηματολόγιο μας, συμπληρώστε το και αποστείλτε το στην εταιρεία μας μαζί με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Κατεβάστε το ερωτηματολόγιο μας