Κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή βιομηχανικών και θαλάσσιων μεταδόσεων και συναφών εξαρτημάτων, η Transfluid προσφέρει την ευρεία γκάμα προϊόντων της στις πιο διαφορετικές βιομηχανίες χάρη σε μια ολοκληρωμένη πρόταση που μπορεί να ικανοποιήσει τις πιο σύνθετες και σύνθετες ανάγκες εφαρμογής.

Ανακαλύψτε όλες τις λύσεις της Transfluid για Ενέργεια & Νερό, Πετρέλαιο & Αέριο, Μεταφορές & Ειδικά Οχήματα, Μεταλλεία & Πρώτες Ύλες, Ναυτικό και Ναυτιλιακό Τομέα, Βιομηχανικό Τομέα, Οικοδομές και Κατασκευές.

TOWERCLUTCH: ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΙΣΧΥΟΣ & ΕΞΥΠΝΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Ως φυσική εξέλιξη της σειράς προϊόντων μετάδοσης ισχύος της TRANSFLUID, η απορρόφηση ισχύος TowerClutch ικανοποιεί την αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς για έναν αποσυνδεόμενο, συμπαγή ξηρό συμπλέκτη με υδραυλικά μαξιλάρια αντλίας υψηλής χωρητικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

RBD: ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΔΟΘΕΡΜΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

  • Οι ελαστικοί σύνδεσμοι RBD είναι σχεδιασμένοι για βιομηχανικούς κινητήρες σε σταθερές εφαρμογές όπως γεννήτριες, αντλίες και σετ συμπιεστών. Οι κινητές εφαρμογές περιλαμβάνουν περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα και χωματουργικό εξοπλισμό.

Διαβάστε περισσότερα

REVERMATIC: Μετάδοση

Το REVERMATIC είναι ένα κιβώτιο ταχυτήτων ηλεκτρικού λεωφορείου ειδικά σχεδιασμένο για βιομηχανικές εφαρμογές που απαιτούν γρήγορη αντιστροφή κατεύθυνσης και ομαλή εμπλοκή του συμπλέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά σήμερα

Για να λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά για ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρικής ή υβριδικής πρόωσης για το βιομηχανικό σας όχημα, συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μας και αποστείλτε το στην εταιρεία μας μαζί με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μας